Kezdőlap

A VeteránPark - veterán autók és motorok szabad enciklopédiája wikiből

(Változatok közti eltérés)
32. sor: 32. sor:
</createbox>
</createbox>
-
'''Ha szeretnél saját cikket közölni, de nincs időd a szerkesztésre, kérlek küldd el írásodat az [mailto:info@veteranpark.hu info@veteranpark.hu] címre.''' 1-2 napon belül fetesszük.
+
'''Ha szeretnél saját cikket közölni, de nincs időd a szerkesztésre, kérlek küldd el írásodat az [mailto:info@veteranpark.hu info@veteranpark.hu] címre.''' 1-2 napon belül feltesszük.
</div>
</div>

A lap 2011. március 4., 19:26-kori változata


Üdvözöljük a VeteránPark közösségi oldalon!

Ellenállhatatlan vonzalmat érzel a veterán járművek iránt? Netán birtokolsz is egyet? Akkor jó helyen jársz!

A VeteránPark célja, hogy összegyűjtse a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítson a konkrét oldtimer típusokhoz kapcsolódó tapasztalatok megosztására.

A VeteránPark közösségi oldalon jelenleg 395 cikk olvasható.

Írj cikket a VeteránParkra!

A VeteránParkot bárki szerkesztheti, bővítheti.

Ha szeretnél a VeteránPark szerkesztője lenni, kérlek, regisztrálj, majd olvasd el szerkesztési irányelveket, illetve a szerkesztőknek szánt gyorstalpalót, melyben 5 perc alatt bemutatjuk a VeteránPark szerkesztőfelületének használatát.

Hozz létre új cikket:

Ha szeretnél saját cikket közölni, de nincs időd a szerkesztésre, kérlek küldd el írásodat az info@veteranpark.hu címre. 1-2 napon belül feltesszük.

Új oldalakAktuális

  • 2011. január 19. - Magyarország veteránjármű parkja 2010-ben - Közel 90 ezer veterán korú autó, illetve motor van forgalomban Magyarországon, derült ki a VeteránPark által most közreadott statisztikából.
  • 2011. január 3. - Frissítettük az Eseménynaptár tartalmát, ha tudsz 2011-es eseményről, kérlek jelezd nekünk, vagy írd be az eseménynaptárba.

Az 5 leglátogatottabb cikk


Mostanában módosított oldalak