2016. ÉVI MINŐSÍTÉSI NAPTÁR

A VeteránPark - veterán autók és motorok szabad enciklopédiája wikiből

VeteranBanner2012b.jpg

Veterán járművek - 2016

Tartalomjegyzék

Kedves Veteránjármű rajongók, tulajdonosok!

Az alábbiakban közöljük a MAVAMSZ által közétett, a 2016. évre vonatkozó veteránjármű minősítések helyszíneit és időpontjait. Bízunk benne, hogy sokak tesznek majd sikeres vizsgát!

A táblázatban a minősítési dátumok szerepelnek hónapokra lebontva. Kérjük, konkrét kérdéssel forduljanak bizalommal az adott minősítő állomáshoz a táblázatban megadott telefonszámon! Továbbá ügyeljenek arra is, hogy a vidéki vizsgázóhelyek esetében sokszor csak az első negyedévre vannak minősítési időpontok!

Üdvözlettel a "VeteránPark" szerkesztősége!

Időpontok

Museum-minosit.png


Helyszínek, telefonszámok

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: convert: unable to open image `/home/veteranp/public_html/veteraninfo.hu/veteranpark/images/c/c8/Museum-minosit-helyszín.png': No such file or directory @ error/blob.c/OpenBlob/2589.
convert: unable to open file `/home/veteranp/public_html/veteraninfo.hu/veteranpark/images/c/c8/Museum-minosit-helyszín.png' @ error/png.c/ReadPNGImage/3639.
convert: missing an image filename `/home/veteranp/public_html/veteraninfo.hu/veteranpark/images/thumb/c/c8/Museum-minosit-helyszín.png/720px-Museum-minosit-helyszín.png' @ error/convert.c/ConvertImageCommand/3015.

Aktuális külső források, hivatkozások

VeteranPark-logo-webes.png Backtop.jpg