Kezdőlap

A VeteránPark - veterán autók és motorok szabad enciklopédiája wikiből

(Változatok közti eltérés)
60. sor: 60. sor:
== <span style="margin-top:-5px;"></span> Aktuális ==
== <span style="margin-top:-5px;"></span> Aktuális ==
-
* [[VeteránPark:Magyarország veteránjármű parkja  2010-ben|Magyarország veteránjármű parkja  2010-ben]] - Közel 90 ezer veterán korú autó, illetve motor van forgalomban Magyarországon, derült ki a VeteránPark által most közreadott statisztikából.  
+
* [[VeteránPark_-_veterán_autók_és_motorok_szabad_enciklopédiája:Magyarország veteránjármű parkja  2010-ben|Magyarország veteránjármű parkja  2010-ben]] - Közel 90 ezer veterán korú autó, illetve motor van forgalomban Magyarországon, derült ki a VeteránPark által most közreadott statisztikából.  
* Frissítettük az [[Eseménynaptár]] tartalmát, ha tudsz 2011-es eseményről, kérlek jelezd nekünk, vagy írd be az eseménynaptárba.
* Frissítettük az [[Eseménynaptár]] tartalmát, ha tudsz 2011-es eseményről, kérlek jelezd nekünk, vagy írd be az eseménynaptárba.
</div></div>
</div></div>

A lap 2011. május 24., 13:38-kori változata


Üdvözöljük a VeteránPark közösségi oldalon!

Ellenállhatatlan vonzalmat érzel a veterán járművek iránt? Netán birtokolsz is egyet? Akkor jó helyen jársz!

A VeteránPark célja, hogy összegyűjtse a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítson a konkrét oldtimer típusokhoz kapcsolódó tapasztalatok megosztására.

A VeteránPark közösségi oldalon jelenleg 395 cikk olvasható.

Írj cikket a VeteránParkra!

A VeteránParkot bárki szerkesztheti, bővítheti.

Ha szeretnél a VeteránPark szerkesztője lenni, kérlek, regisztrálj, majd olvasd el szerkesztési irányelveket, illetve a szerkesztőknek szánt gyorstalpalót, melyben 5 perc alatt bemutatjuk a VeteránPark szerkesztőfelületének használatát.

Hozz létre új cikket:

Ha szeretnél saját cikket közölni, de nincs időd a szerkesztésre, kérlek küldd el írásodat az info@veteranpark.hu címre. 1-2 napon belül feltesszük.

Új oldalakAktuális

  • Magyarország veteránjármű parkja 2010-ben - Közel 90 ezer veterán korú autó, illetve motor van forgalomban Magyarországon, derült ki a VeteránPark által most közreadott statisztikából.
  • Frissítettük az Eseménynaptár tartalmát, ha tudsz 2011-es eseményről, kérlek jelezd nekünk, vagy írd be az eseménynaptárba.

Az 5 leglátogatottabb cikk


Mostanában módosított oldalak