Kezdőlap

A VeteránPark - veterán autók és motorok szabad enciklopédiája wikiből

(Változatok közti eltérés)
58. sor: 58. sor:
== <span style="margin-top:-5px;"></span> Aktuális ==
== <span style="margin-top:-5px;"></span> Aktuális ==
-
* 2011. január 19. - [[VeteránPark:Magyarország veteránjármű parkja  2010-ben]] - Közel 90 ezer veterán korú autó, illetve motor van forgalomban Magyarországon, derült ki a VeteránPark által most közreadott statisztikából.  
+
* 2011. január 19. - [[VeteránPark:Magyarország veteránjármű parkja  2010-ben|Magyarország veteránjármű parkja  2010-ben]] - Közel 90 ezer veterán korú autó, illetve motor van forgalomban Magyarországon, derült ki a VeteránPark által most közreadott statisztikából.  
* 2011. január 3. - Frissítettük az [[Eseménynaptár]] tartalmát, ha tudsz 2011-es eseményről, kérlek jelezd nekünk, vagy írd be az eseménynaptárba.
* 2011. január 3. - Frissítettük az [[Eseménynaptár]] tartalmát, ha tudsz 2011-es eseményről, kérlek jelezd nekünk, vagy írd be az eseménynaptárba.
</div></div>
</div></div>

A lap 2011. január 18., 20:07-kori változata


Üdvözöljük a VeteránPark közösségi oldalon!

Ellenállhatatlan vonzalmat érzel a veterán járművek iránt? Netán birtokolsz is egyet? Akkor jó helyen jársz!

A VeteránPark célja, hogy összegyűjtse a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítson a konkrét oldtimer típusokhoz kapcsolódó tapasztalatok megosztására.

A VeteránPark közösségi oldalon jelenleg 395 cikk olvasható.

Írj cikket a VeteránParkra!

A VeteránParkot bárki szerkesztheti, bővítheti.

Ha szeretnél a VeteránPark szerkesztője lenni, kérlek, regisztrálj, majd olvasd el szerkesztési irányelveket, illetve a szerkesztőknek szánt gyorstalpalót, melyben 5 perc alatt bemutatjuk a VeteránPark szerkesztőfelületének használatát.

Hozz létre új cikket:

Új oldalakAktuális

  • 2011. január 19. - Magyarország veteránjármű parkja 2010-ben - Közel 90 ezer veterán korú autó, illetve motor van forgalomban Magyarországon, derült ki a VeteránPark által most közreadott statisztikából.
  • 2011. január 3. - Frissítettük az Eseménynaptár tartalmát, ha tudsz 2011-es eseményről, kérlek jelezd nekünk, vagy írd be az eseménynaptárba.

Az 5 leglátogatottabb cikk


Mostanában módosított oldalak